Si-Bon Color logo

Onze partners

Restaurant Dionysos


Het Grieks restaurant werd in 1993 opgericht door Georges Spatharakis. Tweeëntwintig jaar later is het familiebedrijf nog steeds gekend voor hun heerlijke typisch Griekse gerechten en enorme gastvrijheid.


Het restaurant heeft haar naam te danken aan de Griekse mythologie. Dionysos was de zoon van Zeus en stervelinge Semele, wat hem een halfgod maakte. Hij was onder meer de beschermheer van de wijn en andere bedwelmende dranken. Hij reisde veel om zijn wijnkennis te verspreiden. De mythes vertellen ons dat er tijdens die tochten vaak een overvloed van alcohol werd geconsumeerd waardoor er spannende gebeurtenissen plaatsvonden. Voor de Grieken was het echter de kunst om te laten zien dat je voldoende zelfbeheersing had om niet dronken te worden en toch volop te genieten van alcohol.

Y.A.Z.O. Veiligheid


In België is het verplicht om een veiligheidscoördinator aan te werven indien meerdere aannemers tegelijkertijd of achtereenvolgens aan hetzelfde project bouwwerken uitvoeren. Sinds 2007 draait het bij Y.A.Z.O. Veiligheid niet alleen om securiteit maar ook om het welzijn van mensen. De onderneming biedt veel meer aan dan alleen preventieadvies en veiligheidscoördinatie. Op vraag van de klant onderzoeken ze ook het energieverbruik of de luchtdichtheid van uw woning. Je kan ook beroep doen op Y.A.Z.O. voor een riool- en waterkeuring of het opmaken van een ventilatieverslag.

CK Color


CK Color is een agentschap, distributeur en adviesbureau met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de kleursector. Hun uitgebreide dienstverlening bestaat uit de volwaardige bundel om een kleurmengsysteem succesvol te starten. Hiertoe behoren onder andere colorants, kleur doseermachines, verfmengers, softwareprogramma’s, kleurenwaaiers en databases met kleurrecepten.


De zakenpartner van CK Color, LEONICE, is een pionier in de colorantstechnologie. Hun kernactiviteit is het fabriceren van hoogwaardige ECOTINT-colorants. Dankzij hun jarenlange ervaring in colorants voor de decoratieve en industriële coatings, zijn de ECOTINT-lijnen gebaseerd op innovatieve, sterk geconcentreerde en milieuvriendelijke VOC-vrije technologieën.